Arhive kategorija: ДАН ШКОЛЕ

ДАН ШКОЛЕ

Активност у недељи обележавања Дана школе: Радионица о штетности вејпа, цигарета и електронских цигарета, снуса, алкохола и енергетских пића одржана је 28. новембра у
сарадњи са Медицинском школом и  у реализацији ученика трећег разреда, смер фармацеутски техничар, и њихове професорке Јелене Васиљевић. Велику заинтересованост за ову тему показали су учесници, ученици петог разреда. Ученици су сазнали пуно и о здравим стиловима живота, важности одржавања хигијене и о преношењу вирусних инфекција.

ДАН ШКОЛЕ

Приредба на тему „Пријатељство“ изведена је у препуном амфитеатру Педагошког факултета. Учесници су предшколци, ученици првог и другог циклуса, школски хор ученика 5. до 8. разреда, школски хор “ Пчелице“, вођени својим васпитачима, учитељима и наставницима.
„Драга децо, трудите се да будете посвећени учењу, али и другарству, мислите на своја осећања, али и на осећања својих другова и наставника, покажите да их разумете, уважавате и поштујете без обзира да ли су слични вама или другачији од вас. И још нешто важно – другарство је део школског живота и учења, уживајте са својим друговима, јер другарство  помаже одрастању. Зато, живите весео школски живот!“
„…Све је лако када поред тебе су пријатељи…“

„МУЗИЧКИ ЕКСПЕРИМЕНТ“

Реализовали смо наш „Музички експеримент“, 15. децембра у амфитеатру Педагошког факултета, спојили музику и физику, показали да заједно можемо све и да су Ужице и Ужичани великог и широког срца! „Љубав и доброта никад нису узалуд дати. Благослов су за оне који их примају и благослов за оне који их дају.“ Средства прикупљена на овој донаторској вечери биће искоришћена за опремање кабинета за физику, а један део биће усмерен у хуманитарне сврхе. Хвала публици! Хвала учесницима: Музичкој школи „Арс Нова“, поп хору „Глас“, Музичком центру „Наш свет“, хору „Пчелице“ и „Великом хору“ ОШ „Душан Јерковић“, ученици Андреи Вранешевић, учитељу Миливоју Шукиловићу! Хвала Педагошком факултету за уступљени простор!

♥️🎻👏

ТВ 5 – МУЗИЧКИ ЕКСПЕРИМЕНТ