Arhive kategorija: Актуелно

Пријемни испит за ученике са посебним способностима за школску 2020/21. годину

Пријављивање ученика за Пријемни испит за ученике са посебним способностима за школску 2020/21. годину обавља се електронским путем, у складу са дописом који можете прочитати овде.

Упис у први разред школске 2020/2021.године

У први разред школске 2020/2021.године уписују се деца рођена од 1.марта 2013. до 1.марта 2014.године, а упис почиње у среду, 1.априла 2020.године.

Родитељи и други законски заступници ће од среде, 1.априла 2020.године бити у могућности да ступе у контакт са школом преко услуге „Исказивање интересовања за упис у основну школу“ на порталу eUprava.

На овај начин школа ће евидентирати заинтересованост родитеља да упишу дете у нашу школу. Сви родитељи који буду користили ову електронску услугу биће обавештени о датуму уписа у основну школу када он буде дефинисан. По дефинисању датума, на порталу еUprava биће доступна услуга за заказивање термина за упис и тестирање које ће омогућити родитељима да једним доласком у школу заврше све активности везане за упис детета у школу.

Такође, родитељи могу исказати интересовање за упис детета у нашу школу тако што ће послати: име и презиме детета и адресу на мејл секретара школе: sekretar@dusanjerkovic.edu.rs

Додатна упутства о настави на даљину

Додатна упутства о настави на даљину можете прочитати овде.

Прилог 1 _ Пример оперативног плана рада наставника можете погледати овде.

Прилог 2 _ Активности школа у односу на упутство о организовању наставе на даљину можете погледати овде.