Arhive kategorija: Млађи разреди

ТАЛЕНТОВАНА ГИТАРИСТКИЊА

Ученица наше школе, Софија Супуровић IV4 одељења, освојила је прво место на Мајским сусретима младих гитариста у Лазаревцу, изводећи две композиције за гитару – „Etidu u a-molu“ и „Havajski valcer“.

Учитељица Данка Јовановић напомиње да Софија поред одличног успеха у музичкој школи остварује и завидне резултате у редовној настави. Одлична је ученица са свим петицама и нема сумње да ову младу, талентовану девојчицу велики успеси тек очекују.

Браво за Софију!

Ликовни конкурс „Лого Еко патроле“

Награђени радови ученика ОШ“Душан Јерковић“ на ликовном конкурсу „Лого Еко патроле“

МЛАЂИ РАЗРЕДИ

  1. Ленка Симић I5
  2. Љубица Савић IV2
  3. Емилија Остојић III5

СТАРИЈИ РАЗРЕДИ

  1. Нева Цицварић V4
  2. Анастасија Гредељевић VII2
  3. Маша Шојић V3

Честитамо!

ВИРТУОСКИЊА НА КЛАРИНЕТУ

Ученица наше школе, Анђелка Пушичић IV4 одељења, освојила је прву награду на 19. Интернационалном фестивалу музике у Убу, изводећи композиције „Лепа Венеција“ – Дорселер и „Романса“ – Трулиар на кларинету, уз корепетицију професора Жарка Голубовића.

Морамо подсетити да је Анђелка освојила и другу награду на 25. Републичком такмичењу камерне музике инструменталиста и певача у Београду.

Честитамо Анђелки!

МАЕСТРАЛНА ВИОЛИНИСТКИЊА

Ученица наше школе Софија Тешовић, одељење 31 је постигла врхунске резултате на међународном и републичком такмичењу у извођењу композицуја за гудаче и виолину.

Такмичења су организована за полазнике млађих разреда музичке школе одсек за виолину, у којима  је Софија  освојила следеће награде:

        1.  МЕСТО НА ИНТЕРНЦИОНАЛНОМ ФЕСТИВАЛУ МУЗИКЕ  У  БИЈЕЉИНИ

        1.  МЕСТО НА 10. ФЕСТИВАЛУ ГУДАЧА У ШАПЦУ

          3.  МЕСТО НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊЕ У БЕОГРАДУ

Сва такмичења су организована у пролећном делу 2021. године.                                                                                                                  БРАВО ЗА НАШУ СОФИЈУ!!!

БЕЗБЕДНОСТ У САОБРАЋАЈУ

Током протекле недеље наши најмлађи школарци, предшколци и прваци, имали су обуку о безбедности у саобраћају која је спроведена на саобраћајном полигону са пратећом сигнализацијом. Полигон је постављен у фискултурној сали школе, а донирала га је Агенција за безбедност саобраћаја. Обуку је, у присуству васпитачица и учитељица, по групама, реализовала службеница полицијске управе Аница Видић.