Mesečne arhive: novembar 2013

УСПЕШНА СПОРТСКА НЕДЕЉА

  Како је Годишњим планом школе предвиђена организација спортских недеља, ОШ „Душан Јерковић“ из Ужица  лепе јесење дане искористила је за организовање спортских такмичења ученика.

            Од 21.до 25.октобра 2013. године у сали и на теренима у близини школе ученици млађих разреда су са својим и учитељима  имали спортске игре, а екипе старијих разреда играле су такмичарске утакмице из одбојке, рукомета и кошарке. Наставници физичке културе су судили,  док су одељењске старешине биле су у улози тренера својих одељења

.           Све то не би било толико интересантно без подршке њихових другара као верне публике са разним навијачким реквизитима, али гласно су навијали и учитељи и наставници, као и родитељи. У условима у којима живимо, када су деца све мање активна, овакве ваннаставне активности су права благодет. Победник и није био тако важан – током спортске недеље победили су такмичарски и тимски дух, жеља и труд ученика и ентузијазам њихових наставника. Сви су сигурни да желе да се овакве спортске недеље организују  и чешће јер смо се дивно дружили.

 DSC09242 DSC09214 DSC09215 DSC09217 DSC09234 DSC09239 DSC09240

Тим за маркетинг школе