Mesečne arhive: april 2020

Обавештење – пробни завршни испит

Поштовани,

С обзиром на то да су неки од ученика имали проблема са интернетом и приступом платформи у току дана, обавештавамо Вас да ће они који данас нису успели да ураде тест из математике, моћи да га ураде и сутра у периоду од 8 до 16 часова.

Резултате данашњих покушаја ученици могу погледати у оквиру апликације а доступни су данас од 22:30 часова.

Срдачан поздрав

Промена календара образовно-васпитног рада у основним и средњим школама

Пролећни распуст који је био планиран у периоду од 13. до 20. априла 2020. године се укида. Нерадни дани су од 17. до 20. априла (петак-понедељак). Наставак похађања наставе на даљину је од уторка 21. априла 2020. године када ће часови бити по распореду од понедељка.

Обавештење о промени календара образовно-васпитног рада у основним и средњим школама можете погледати овде.

Упис у први разред школске 2020/2021.године

У први разред школске 2020/2021.године уписују се деца рођена од 1.марта 2013. до 1.марта 2014.године, а упис почиње у среду, 1.априла 2020.године.

Родитељи и други законски заступници ће од среде, 1.априла 2020.године бити у могућности да ступе у контакт са школом преко услуге „Исказивање интересовања за упис у основну школу“ на порталу eUprava.

На овај начин школа ће евидентирати заинтересованост родитеља да упишу дете у нашу школу. Сви родитељи који буду користили ову електронску услугу биће обавештени о датуму уписа у основну школу када он буде дефинисан. По дефинисању датума, на порталу еUprava биће доступна услуга за заказивање термина за упис и тестирање које ће омогућити родитељима да једним доласком у школу заврше све активности везане за упис детета у школу.

Родитељи који су до 31.јануара поднели захтев за упис детета у први разред, које станује ван подручја школе, не треба поново да исказују заинтересованост за упис.

Такође, родитељи могу исказати интересовање за упис детета у нашу школу тако што ће послати: име и презиме детета и адресу на мејл секретара школе: sekretar@dusanjerkovic.edu.rs или телефонским путем на број 064/ 431 58 04 сваког радног дана од 10-12 часова.