Дете је дете да га волите и разумете!

У нашој школи традиционално је обележена Дечја недеља бројним занимљивим садржајима под слоганом  „Дете је дете да га волите и разумете!“

Отварање Дечје недеље посвећено je упознавањем ученика са „Букваром дечјих права“ Љубивоја Ршумовића. То је истовремено била прилика да се укаже на потребу озбиљног рада на побољшању положаја деце и унапређењу поштовања права детета. Ученици првог разреда су са одушевљењем израђивали паное и учествовали у спортским, културним и забавним активностима. Посета Народној библиотеци Ужице, уз пригодан програм и бесплатно учлањење, учешће у хуманитарној акцији „Друг-другу“, такмичења у разноврсним играма лоптом су само неки од догађаја који су подстакли креативност и оригиналне идеје код ученика. Дечје стваралаштво крунисали смо изложбом ликовних радова која је освежила школску ликовну поставку богатством маште и радости стварања. 

Треба истаћи да деци не треба да буде посвећена само прва недеља октобра, већ морамо заједно свакога дана радити на томе да обезбедимо боље услове за раст, развој и сигурну будућност деце.

Професор разредне наставе

Данка Јовановић

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *