Приредба са чајанком

Поред свакодневних активности на раду и васпитању ученика учитељи предано негују и лепо казану реч  и раде на развијању језичке културе ученика.

Тако је са својим ученицима I 5 разреда учитељица Драгица Марић организовала приредбу са чајанком поводом Осмог марта 2015.г. Програм приредбе био је интересантан, а присутне су биле маме, баке, али и понека тетка и сестра. Сличну приредбу након Осмог марта извели су ученици II 3 разреда са својом учитељивом Славицом Калабом.

Сви у одељењу активно су учествовали: учитељица је вежбала са ученицима, који су нестрпљиво ишчекивали када ће показати своје потенцијале. Уложен је заједнички труд и изведен је кратак програм у коме су сви уживали. Након приредбе, дечаци су своје другарице и гошће почастили, поред чаја и кафе, и бајадерама.

Понашање деце и добре реакције показују да приредбе ученика доприносе побољшању стваралачких способности најмлађих и партнерских односа родитеља са школом.

Учитељица ОШ ,,Душан Јерковић“ у Ужицу Драгица Марић, за изузетан допринос и предано неговање лепог говора, као и  за бројност и успешност њених рецитатора на такмичењима од школског до  републичког,  примила је награду 2012. године на Градској смотри рецитатора ,,Песниче народа мог“ за успешних 35 година рада са талентованом децом за рецитовање стихова.

2015-03-06 17-59-59

                                       Мирјана Радовановић Пејовић, Ана Дуковић

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>