РАМ ЗА ПОРОДИЧНУ ФОТОГРАФИЈУ

У одељењу IVОсновне школе „Душан Јерковић“ у Ужицу одржана је креативна радионица „Подршка породици, најбоља подршка деци“ као наставак реализованих активности у оквиру Дечије недеље, а сходно планираним активностима сарадње са родитељима на Дан отворених врата. Тема радионице је била: Израда рама за породичну фотографију.

Ученици су присутне одушевили брижљиво припремљеним и увежбаним рециталом „Породица“, заједнички изговореним речима добродошлице, звонким певањем  и топлином. Све то је измамило осмехе на лицима присутних и инспирисало их да се придруже деци и певају песму „Кад си срећан“.

Родитељи су заједно са ученицима, у групном облику рада, показали предан и креативан рад. Материјал је био разноврстан, идеје бројне, помоћ у раду загарантована. Учитељица је прилазила групама, размењивала идеје и помагала. Гости су, подстакнути припремљеним програмом и пријатном атмосфером, узели учешће у раду тако да је и одељенска фотографија „добила“ рам.

Израђени породични рамови одмах су изложени и направљена је одељењска изложба. Да би све било још инспиративније и за друге ученике у школи, изложба je, у сарадњи са школским библиотекаром, накнадно постављена у холу испред библиотеке.

Сваки пут је у нашој учионици другачије, али се увек трудимо да заједнички тренуци остану дуго у сећању присутних. На овој радионици, учионица у којој је било 53  присутних, личила је на остварење дечјег сна, јер смо деци даровали неподељену љубав и пажњу.

                                            Драгица Ђуровић, Мирјана Р. Пејовић

IMG_2683 IMG_2664 IMG_2665 IMG_2666 IMG_2669 IMG_2670 IMG_2671 IMG_2676 IMG_2677 IMG_2678 IMG_2680 IMG_2681 IMG_2682

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *