АПЕЛ-ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА

Апел  запослених Основне школе „Душан Јерковић “ Ужице за помоћ у лечењу наше колегнице Соње Христовски од опаке болести са којом се херојски бори од 1.авуста 2014.године. После нимало јефтиних терапија у Немачкој, Хрватској и Словенији, преостала је још  ТИЛ терапија у Израелу (једина реална шанса за живот) која кошта око 150.000 $.

Соња Христовски (42 године) из Ужица болује од метастатског меланома, супруга је, мајка, драга колегиница, омиљена наставница биологије, чланица Удружења „Родитељ“ -Ужице. Соња и њен супруг Дејан Христовски-Хриле су људи који су без много питања, без интереса и медијске помпе од срца помагали у многим хуманитарним акцијама, од помоћи деци без родитељског старања, дому за стара лица, самохраним родитељима, социјално угроженим и вишечланим породицама, преко манифестација о недељи дојења, пузијадама, до бесплатних прегледа и монтирања дечијих ауто седишта, поклон вечера, подржавања спортских клубова   итд. Заслужили су да апелујемо на хумане људе, појединце, фирме и удружења који имају жељу и могућност да помогну на овом лавовском путу борбе, а да им се у здрављу врати.

Спорт, песма, игра и култура такође могу да отворе многа врата у оваквим тешким тренуцима, и спремни смо да сарађујемо у организацији неког сличног догађаја у ове сврхе, а у складу са вашим могућностима.

Унапред захвални у име породице Христовски- колектив Основне школе „Душан Јерковић“ Ужице.

фебруар 2016.год.

 

Текући рачун (Комерцијална банка) 205-9001001564160-83

Инструкција за плаћање из иностранства:

IBAN/ACCOUNT Number RS35205903101851543798

SWIFT CODE – BIC  KOBBRSBG

Corespodent ank  –  DEUTDEFF

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *