СПОРТСКА НЕДЕЉА

Од понедељка, 7.5.2018. до петка, 11.5.2018. у нашој школи одржана је спортска недеља.Спортска недеља је догађај на коме се афирмише спорт и здрав начин живота. Има за циљ да ученици схвате да бављење спортом утиче на њихов физички и ментални развој, да боље науче правила одређеног спорта, да науче фер-плеј борбу, спортско навијање, да се у победи не уздигну ,а у поразу не поклекну, да после утакмице једни другима пруже руку и честитају на борби, ма какав резултат био.

Ученици наше школе су се надметали у различитим спортовима: пети разред у скоку у даљ из места,шести у рукомету,седми у одбојци,осми у кошарци.Утакмице су се одржале у складу са прописима, праћене навијањем, публика је била многобројна,а лепо време нам је ишло у корист.

Победу у скоку у даљ из места однело је одељење V-2, у рукомету VI-4, одбојци VII-5, а док је у кошарци прво место заузело одељење VIII-6. Честитамо свим ученицима!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>