ПРОМОВИСАЊЕ РАЗЛИЧИТИХ КУЛТУРНИХ ВРЕДНОСТИ

ПРОМОВИСАЊЕ РАЗЛИЧИТИХ КУЛТУРНИХ ВРЕДНОСТИ

 Током месеца септембра  ОШ ,, Душан Јерковић“ Ужице обележавала је Међународни дан писмености часовима гласног читања желећи да афирмише писменост, читање и учење.

У четвртак, 26. септембра 2013.г.  Актив наставника страних језика и школски библиотекари обележили су Европски дан језика организујући чајанку и вече посвећено кафи и чоколади.

            Бројна публика, гости, родитељи, ученици и Ученички парламент,  уживали су у музичко-сценском програму ученика школе, који су промовисали различите културне вредности. Ученици су певали, глумили и говорили о енглеском и француском начину живота, обичајима и гастрономији. У оквиру програма могли су се пробати енглески чај, француска чоколада, али и домаћа кафа и српска гибаница.

   Ученици школе и наставници – пуни ентузијазма, настављају да промовишу позитивне вредности и богатство различитих култура, негујући и нашу српску традицију.

 DSC09066 IMG_0511 DSC09079 DSC09067 DSC09068 DSC09071 DSC09076

 

 

Тим за маркетинг школе

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>