УСПЕШНА СПОРТСКА НЕДЕЉА

  Како је Годишњим планом школе предвиђена организација спортских недеља, ОШ „Душан Јерковић“ из Ужица  лепе јесење дане искористила је за организовање спортских такмичења ученика.

            Од 21.до 25.октобра 2013. године у сали и на теренима у близини школе ученици млађих разреда су са својим и учитељима  имали спортске игре, а екипе старијих разреда играле су такмичарске утакмице из одбојке, рукомета и кошарке. Наставници физичке културе су судили,  док су одељењске старешине биле су у улози тренера својих одељења

.           Све то не би било толико интересантно без подршке њихових другара као верне публике са разним навијачким реквизитима, али гласно су навијали и учитељи и наставници, као и родитељи. У условима у којима живимо, када су деца све мање активна, овакве ваннаставне активности су права благодет. Победник и није био тако важан – током спортске недеље победили су такмичарски и тимски дух, жеља и труд ученика и ентузијазам њихових наставника. Сви су сигурни да желе да се овакве спортске недеље организују  и чешће јер смо се дивно дружили.

  DSC09214 DSC09217

Тим за маркетинг школе

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *