ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ ОСМОГ РАЗРЕДА

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ЗАВРШНОГ ИСПИТА БИЋЕ У ПЕТАК 21.6.2019. ГОДИНЕ ОД 8:00 САТИ У ШКОЛИ

ПОДНОШЕЊЕ ЕВЕНТУАЛНИХ ПРИГОВОРА НА РЕЗУЛТАТЕ ЗАВРШНОГ ИСПИТА БИЋЕ У СУБОТУ 22.6.2019. У ШКОЛИ У ВРЕМЕНУ ОД 8:00 САТИ ДО 15:00 САТИ. Решавање приговора је истог дана у школи.

ПРЕДАЈА ЛИСТЕ ЖЕЉА ЈЕ У ПЕТАК 28.6.2019. И У СУБОТУ 29.6.2019. ГОДИНЕ У ШКОЛИ. УЧЕНИЦИ ТОГ ДАНА ДОЛАЗЕ У ШКОЛУ СА СВОЈИМ РОДИТЕЉИМА И ПРЕДАЈУ ЛИСТУ ЖЕЉА ОДЕЉЕЊСКОМ СТАРЕШИНИ.

Распоред пријема листи жеља по учионицама:

Учионица 5: VIII 3   и VIII 5

Учионица 7: VIII 2  и  VIII 4

Учионица 8: VIII 1

Уколико је могуће, замолили бисмо ученике и родитеље да дођу у школу првог дана предаје листе жеља у времену од 8 до 12 сати. Oво је пожељно, јер уколико приметимо грешку у попуњавању обрасца листе жеља приликом уноса у базу података, морамо позвати тог родитеља да преда нову листу жеља.

3.7.2019. године у времену од 8:00 до 15:00 сати је провера листе жеља од стране ученика у школи. Тог дана неопходно је да сви ученици дођу у школу, понесу трећи примерак обрасца листе жеља (то је примерак који ће добити на дан предаје листе у школи) и провере да ли је у извештају из централне базе података листа њихових жеља идентична листи коју су предали. Уколико примете грешку одмах обавештавају школску уписну комисију како би се грешка исправила у за то предвиђеном времену.

Школска уписна комисија

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>