ОБАВЕШТЕЊЕ У ВЕЗИ СА ПРИЈЕМОМ РОДИТЕЉА И УЧЕНИКА ПРВОГ, ПЕТОГ РАЗРЕДА И ДЕЦЕ ПРЕДШКОЛСКИХ ГРУПА

Поштовани родитељи,

у складу са актуелном епидемиолошком ситуацијом, поштујући препоруке Стручног упутства за организацију и реализацију образовно-всапитног рада у основној школи упознавање ученика првог и петог разреда са одељењским старешинама биће реализовано 31.08.2020. у поподневним часовима (први разред почев од 13 сати, а пети од 15.15).

До 30.08.2020. на сајту школе биће истакнут распоред долазака ученика у школу, за први разред време доласка за сваког ученика, а за пети разред време доласка одељења, по групама. Групе ће бити одређене према редном броју у дневнику. Такође, биће назначен број улаза у школу, а улази ће бити обележени.

Први разред

Ученици долазе у школу у пратњи једног родитеља, при чему и дете и родитељ носе заштитне маске и поштују размак од 2m у затвореном простору. На назначеном улазу примиће их учитељи.

Пети разред

Ученици долазе самостално или у пратњи једног родитеља, при чему и дете и родитељ носе заштитне маске и поштују размак од 2m у затвореном простору. На назначеном улазу примиће их одељењске старешине.

Предшколске групе

На сајту школе и на улазу у школу биће истакнут датум и време доласка деце предшколског узраста у пратњи једног родитеља, при чему и дете и родитељ носе заштитне маске и поштују размак од 2m у затвореном простору. На назначеном улазу примиће их васпитачи предшколских група.

Молимо вас да поштујете сатницу долазака у школу и друге препоручене мере како бисмо сачували здравље свих нас.

Срдачан поздрав,

колектив ОШ „Душан Јерковић“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *