Обавештење за ученике

Ученици првог разреда улазе у школу на улаз број 2. Велики одмор проводе са својим учитељем у унутрашњем дворишту.

Ученици другог разреда улазе у школу на улаз број 1. Велики одмор проводе са својим учитељем у делу дворишта где улазе предшколци.

Ученици трећег разреда улазе у школу на улаз број 3. Велики одмор проводе са својим учитељем у делу дворишта испред школе тј. испред улаза број 1 и улаза број 2.

Ученици четвртог разреда улазе у школу на улаз број 3. Велики одмор проводе са својим учитељем у делу дворишта до потока тј. Испред улаза број 3.

Ученици петог разреда улазе у школу на улаз број 3. На велики одмор излазе у унутрашње школско двориште (излаз испод степеништа, који се налази поред „Кутка против насиља“) и остају са дежурним наставницима.

Ученици шестог разреда улазе у школу на улаз број 3. На велики одмор излазе на излаз број 3 и остају у том делу дворишта( простор имеђу наше и саобраћајне школе) са дежурним наставницима.

-Ученици седмог разреда улазе у школу на улаз број 2.  На велики одмор излазе на улаз број 2, бораве  испред улаза број 1 и улаза број 2.

-Ученици осмог разреда улазе у школу на улаз број 1 (службени улаз). Излазе ходником поред учионица млађих разреда и крећу се низ степениште према службеном улазу. Велики одмор проводе испред улаза за предшколско (бочна страна школе поред игралишта).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *