Срећан нам Дан школе!

Поштовани предшколци и ученици, родитељи и колеге,

Нека нам је свима са срећом овај, 65. рођендан наше школе.

Обележавамо га у неуобичајеним околностима, без свечане приредбе и окупљања наших драгих гостију. Да није пандемије „Ковид – 19“, школа би данас звонила песмом и игром. Окупили бисмо се и заједно са пријатељима школе прославили овај велики дан. Била би то прилика да, као и увек, поздравимо драге пензионере, којих се радо сећају и бивши ученици и колеге. Желимо им добро здравље до следећег Дана школе и дружења са њима.

Ове године школски дневник затвориле су наше учитељице Даница Михаиловић, Радмила Луковић, Драгана Мојсиловић и Светлана Ђурић. Желимо им лепе, срећне и испуњене пензионерске дане.

Јубилеје слави десеторо наших колега. Десет година рада прослављају Биљана Димитријевић и Игњат Милићевић, двадесет година рада Виолета Бурлић и Данијела Кнежевић Зорица,тридесет година рада Радосав Селаковић, док тридесет и пет година рада славе Светлана Лазовић, Бранислав Пауновић, Ана Пинтеровић, Предраг Радибратовић и Обрад Тасић.

Иако овај дан обележавамо ван школе, свесни смо, више него икада, колики је њен значај у животу сваког од нас, сваког ђака, родитеља, наставника. Упркос многим изазовима пред које нас ова ситуација ставља, свакодневно увиђамо колико је важно да се ослонимо једни на друге, да се међусобно поштујемо и да будемо толерантни.

У том духу, здрави и насмејани, дочекајмо следећи Дан школе.

  в.д. директора

Мирјана Максимовић

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *