Резултати такмичења

 

На општинском такмичењу из француског језика одржаног 25.02.2017. ученице 8. разреда наше школе оствариле су изузетне резултате. Овом приликом честитамо Росић Ањи за освојено 1. место на такмичењу и Драговић Теодори за освојено 3. место. Поносно смо на вас!

 

 

На општинском такмичењу из физике учествовали су и ученици наше школе и остварили запажене резултате.

Овом приликом им честитамо!

6. разред

Вуковић Василије               2.место

Димитријевић Вања           3.место

Богићевић Лука                  похвала

Јевтић Стефан                   похвала

Јовановић Игор                  похвала

 

7. разред

Јована Чегањац                похвала

 

REZULTATI SA OPSTINSKOG – FIZIKA 19 02 2017

 

 

ПОНОС УЖИЦА – ИГОР ТОПАЛОВИЋ, интервју за ТВ5 Ужице можете погледати овде.

Честитамо на сјајном успеху

Игору Топаловићу ученику 8/3 на освојеном 1. месту на Републичком такмичењу из хемије, и наставници Брани Арсовић.

Анастасији Бојовић, 7/2, на освојеном 3. месту на Републичком такмичењу из српског језика и наставници Миланки Николић Ивић.

Теодори Павловић, ученици 7 разреда  на освојеном 4. месту на Републичком такмичењу из српског језика и наставници Ивани Чукановић и

Тамари Мојсиловић, ученици 8 разреда  на освојеном 5. месту на Републичком такмичењу из српског језика и наставници Миланки Николић Ивић.

Честитамо на пласману на републичко такмичење из географије

Добрисављевић Николи ученику 7/3 једином представнику Златиборског округа на републичком такмичењу и Бабић Јовану ученику 8/2. Ученике припремао професор Дарко Ристовић.

На ликовином конкурсу у организацији Црвеног крста Ужице, на тему „Крв живот значи“ награду су добиле наше ученице Јанковић Нађа, наш ђак првак и Ана Секулић ученица 8/3.

Резултати такмичења из физике

Спортски савез Ужице доделио је нашој школи диплому за освојено друго место на првенству ОСИУРС-а града Ужица у рукомету – пионирке 2.2.2015.

Спортски савез Ужице доделио је нашој школи диплому за освојено друго место на првенству ОСИУРС-а града Ужица у рукомету – пионири 2.2.2015.

Спортски савез Ужице доделио је нашој школи диплому за освојено прво место на првенству ОСИУРС-а града Ужица у одбојци – пионирке 8.12.2014.

Спортски савез Ужице доделио је нашој школи диплому за освојено прво место на првенству ОСИУРС-а града Ужица у одбојци – пионири 1.12.2014.

Локална канцеларија за младе Ужице додељује захвалницу екипи „Братство и јединство“ нашој школи за учешће на Играма без граница 28.11.2014.

Виктор Новаковић, Марко Цвијовић и Анђелина Ђоковић добитници су четврте награде на трећем ликовном конкурсу „Нацртај, обоји и освоји!“ који је у периоду  1-30.9.2014. огранизовала Форма Идеале.

Спортски савез Ужицe доделио је нашој школи диплому за освојено друго место на првенству ОСИУРС-а града Ужица у кошарци за девојчице – пионирке 27.10.2014.

Спортски савез Ужице доделио је нашој школи диплому за освојено прво место на првенству ОСИУРС-а града Ужица у кошарци за дечаке – пионири 20.10.2014.