Arhive kategorija: Слободне активности ученика

Ученици 4-2 одељења су са учитељицом Мирјаном Максимовић у оквиру слободних активности, а на позив свог друга Кристиана Ђурића и његових родитеља, посетили Парк дечје радости Бели јелен, 20.6.2023.године. Гостујући у парку уживали су на ваздушној трамполини, опробали своје вештине луком и стрелом, возили се на жичари, играли стони тенис, одбојку на песку, возили БЕРГ формулу на педале… И овог пута ученици су показали право, искрено и лепо другарство.

МУЗИКА И ТРАДИЦИОНАЛНЕ ИГРЕ ПОРТУГАЛИЈЕ, СРБИЈЕ, ЛЕТОНИЈЕ И СЛОВЕНИЈЕ

Слободне активности ученика

Инспирисани недавним дружењем са другарима из Португалије, Летоније и Словеније у оквиру Еразмус пројекта “ Културна баштина у модерном окружењу“ , слушали смо музику и играли  традиционалне игре наше и држава учесница.

ИЗЛОЖБА КУЋНИХ ЉУБИМАЦА

Слободне активности ученика

Данас је школа била место где су се, на изложби, окупили кућни љубимци и њихови поносни власници. Сви учесници добили су дипломе за запажено учешће, а три првопласирана, по избору жирија, посебне дипломе. Жири су сачињавали представници Ученичког парламента и Дуња Марковић, ћерка наше драге колегинице СОЊЕ ХРИСТОВСКИ која је била иницијатор и први организатор Изложбе кућних љубимаца у ОШ “ Душан Јерковић“.